Ons kleine team zou graag groeien, onze produktie, installatie en service vragen om meer handen en hersenen…

Installatie en service technicus: een functie voor een elektrotechnisch en mechanisch geschoolde junior technicus met enkele jaren ervaring in de apparatenbouw of automatisering. MBO werk en denknivo. Je wordt intern verder geschoold. En onder het motto “learning by doing” zal je doorgroeien naar technicus die zijn weg zal vinden in de medische installatie en apparatenbouw.

Manager die de organisatorische, commerciĆ«le en technische processen binnen ons bedrijf vloeiend in elkaar laat lopen. Voor deze functie heb je meerdere jaren als technicus gewerkt, zodat niemand je wat wijs kan maken. Jij beslist omdat je het weet. HBO werk- en denknivo met of zonder een HBO certificaat. Mentaal sterk zijn is voor ons het belangrijkste. Je kan tegen een stootje, je kan snel organiseren en je hebt en houd overzicht zonder zenuwachtig te worden. Een functie voor voor iemand die voelt dat er meer is dan techniek…

Jong talent wat de weg in de uitdagende wereld nog moet vinden en een plek zoekt om zich tijdens zijn opleiding of direct daarna verder te ontplooien. Wij kunnen je hierin faciliteren en begeleiden. Ons bedrijf heeft de nodige accreditaties.

Alfred van der Giesen is mijn naam en je kan mij altijd bellen om uit mijn mond te vernemen wat bovenstaand allemaal zou kunnen betekenen voor jou, als je interesse hebt: 06 53392396.